Подкрепи българското – уникалните светлоотразители Bike Pins

Светлоотразителите са създадени за всички, които искат колелата им да бъдат оригинални и различни, но и да са по-забележими на пътя.

Знаете, че обичаме да ви запознаваме с иновативни вело проекти, които търсят подкрепа чрез платформата за споделено финансиране Kickstarter. Един такъв, българският Halfbike например, пожъна огромен успех и се развива страхотно.

Е, сега ще ви запознаем с един друг български проект в Kickstarter. Неговото име е Bike Pins – български велосипедни светлоотразители, създадени за всички, които искат колелата им да бъдат оригинални и различни, но и да са по-забележими на пътя.

Графичните светлоотразители са уникален продукт на пазара, нямат аналог, и се отличават както с иновативно закрепване, така и с авторски дизайни, създадени от български художници.

Създателят на Bike Pins Данаил Лазаров в момента търси подкрепа, за да достигне целта си от 5000 долара в платформата Kickstarter. Това ще позволи идеята да се развива и финансира, за да започне серийно производство. Датата, до която Bike Pins са активни в Kickstarter, е 27 октомври.

bike pins kickstarter

Възможностите за подкрепа са разнообразни и започват от един долар. Първите 200 души, които участват с 8 долара ще получат по един светлоотразител по избор след края на кампанията. Има възможност и за финансиране с по-големи суми, срещу които да се получат 5, 10 или всичките 15 вида Bike Pins. По този начин хората, които подкрепят идеята, не само получават продукт по избор, но и участват във финансирането на проекта.

bike pins 5

В концепцията на Bike Pins е заложена не само идеята за популяризиране на българското изкуство (всеки светлоотразител е създаден от роден художник), но и благородна кауза. Данаил Лазаров иска по един долар от всеки продукт да се отделя в специален фонд за закупуване на велосипеди за деца от домове за сираци.

bike pins 2

Всички, които желаят да подкрепят Bike Pins, могат да го направят чрез платформата за споделено финансиране Kickstarter!

bike pins-8

bike pins-7

bike pins-6

Velocafe.bg
Повече в Събития
Първи кръг от BG Urban Series през погледа на Velocafe

На 15 май, за втора поредна година, се проведе състезанието по градско спускане в гр. Плевен. То беше първият кръг...

Затвори