Байк филми по време на фестивала на планинския филм на 18 и 19.02 в София

На 18 и 19 февруари 2014 г. в България идва най-големият и един от най-престижните планинарски кинофестивали в света – фестивалът на планинския филм Banff.

Всяка година той се организира в Канада, а след провеждането му тръгва и световна обиколка на филмите от програмата. Тази година тя ще мине и през София, където ще имаме възможността да видим куп интересни филми, сред които ще има и такива за планинско колоездене.

Събитието ще се проведе в Cinema City Paradise като всеки един от дните ще започва с по два български филма, които пък са част от първото издание на Xco Film Fest.

В програмата на първия ден има два байк филма – Flow: The Elements of Freeride и Not Bad, за който ви разказахме преди време.

Във втория ден пък ще можете да се насладите на швейцарския байк филм Sea of Rock. Освен това програмата е богата на филми за ски, бягане, алпинизъм, катерене и летене, така че горещо ви препоръчваме да посетите фестивала, ако имате възможност!

Вижте цялата програма на събитието, а билети можете да си закупите на място или онлайн на cinemacity.bg.

ddd

Velocafe.bg
Повече в Любопитно
Уникално видео – щраус гони колоездачи

С това видео определено ще се забавлявате много. Действието се развива в Южна Африка, където местни колоездачи тренират при скорост...

Затвори