Bgbike – правилното място за избор на велосипед

Изборът на подходящ велосипед е по-лесен и достъпен от всякога

Кога последно си купихте нов велосипед? А помните ли колко време отделихте, за да проучите възможните места, от които можете да се сдобиете изгодно с висококачествен велосипед? До тук нещата не звучат особено сложно, но щом стигнем до момента с обяснението за модела на спирачките, рамката, скоростите и т.н., понякога можем да се почувстваме напълно изгубени. Разбира се, това няма да се случи, ако сте попаднали на подходящото място и то с подходящите хора. По този въпрос сме абсолютно категорични в едно нещо и то е, че можете да намерите висококачествено, достъпно и разбираемо обслужване при избора на нов велосипед, както във физически, така и в онлайн магазин за велосипеди. В такива моменти е важно да изберете надежден приятел, който не само да ви помогне в не толкова лесната задача, но и да ви обясни предимствата и различията между всички отделни части, които ще съставят новото ви колело. Без значение дали ще карате в градска среда, в планината или на село при баба – важно е някой да ви помогне да съобразите обстановката с подходящ велосипед.

Има безкрайно много магазини за велосипеди – както физически, така и електронни. Това обаче изобщо не е достатъчно, за да сте сигурни, че ще получите висококачествен велосипед и също толкова страхотно обслужване, защото сме сигурни, че го заслужавате. НО! Има едно място, което събира всички важно фактори като високо качество, добро обслужване, голямо разнообразие, страхотна цена и бърза доставка на едно място и това е bgbike.bg. Освен онлайн магазин, фирмата има и физически обект, който се намира в гр. Пловдив, ул. Капитан Райчо, в търговски център Гранд. Така че ако не сте почитатели на електронното пазаруване, можете да ги посетите лично, а ние ви гарантираме, че това определено си заслужава. И все пак защо да изберете именно bgbike.bg? Поради няколко причини, които веднага ще ви споделим:

Огромното разнообразие

Ако сте любители на карането на велосипед, се подразбира, че ще търсите няколко неща – удобство, функционалност и може би дори красив дизайн. Онлайн и физическият магазин на фирмата предлагат голямо разнообразие от мъжки и дамски велосипеди, такива, които са подходящи за градска или планинска среда, изключително модерните и популярни ретро дамски велосипеди, туристически велосипеди, тротинетки и какво ли още не. Което автоматично ви спестява време в обикаляне и търсене, защото можете да откриете и разгледате всичко, което ви интересува на едно място.

Високо качество

Всеки един велосипед трябва да бъде здрав и сигурен, за да бъдете спокойни вие самите докато карате. Това гарантират с две ръце в bgbike.bg. Всяка една част на избрания от вас велосипед е нова, проверена, тествана и в отлично състояние, за да ви гарантира дълго и удовлетворяващо каране. Висококачествени спирачки, кормила и рамки, а за скоростите дори не знаем какво да кажем. Но сме сигурни, че техният екип може да ви разказва с часове за това!

Бърза доставка

Колко пъти ви се е случвало да си поръчате нещо онлайн и то да пристигне след седмица, а вие да чакате с такова нетърпение, че чак да започнете да се дразните от забавянето? Е, с bgbike.bg това няма да ви се случи, защото доставката не просто е бърза, а направо експресна. За разлика от повечето онлайн магазини, при тях ако си поръчате любимия велосипед днес, то той ще пристигне на посочения от вас адрес в рамките на 24 часа, което е истинско УАУ, нали? Избирате днес – карате утре, без да се бавите, чакате, изнервяте. И отново пестите време.

Удобни начини на плащане

Представете си следната ситуация. Определили сте конкретен бюджет за нов велосипед. Обикаляте, разглеждате и най-накрая откривате точно това, което искате. Но цената е със 100 лева над бюджета ви, например. Това ще ви откаже ли от така мечтаното колело? Не би трябвало! Именно за това както в онлайн магазина, така и във физическия магазин на bgbike.bg можете да се възползвате от различни и удобни методи на плащане, като можете да изберете и велосипед на изплащане. По този начин не само ще се сдобиете с чисто ново и уникално колело, но няма да натоварвате семейния бюджет!

Професионално обслужване

Макар че живеем в ерата на технологията, човешкият фактор продължава да оказва огромно влияние върху нашия избор. Какво ще предпочетете – да пазарувате от сърдита леличка в магазин или от любезна и усмихната дама? Дори не е нужно да отговаряте. Екипът на bgbike.bg не само е изграден от професионалисти, които ще ви обслужват компетентно и ще ви обяснят всичко, което искате да знаете, но и са изключително мили хора.

А вие имате ли нужда от нов велосипед? Или просто искате да се сдобиете с по-добро колело? Посетете физическия или онлайн магазина на фирмата и сме сигурни, че ще намерите онова, което търсите. Не ги пропускайте, заслужават си!

Платена публикация

Velocafe.bg
Повече в Съвети
30 причини да караме велосипед – част 3

Независимо дали става дума за подобряване на формата Ви, здравето или баланса по банковата Ви сметка, или като екологичен избор,...

Затвори