Безплатно извозване на велосипедисти до Витоша

Велосипеди DRAG, таксиметровата компания ОК Супертранс и магазин Sport Station ще зарадват любителите на колоезденето с обща инициатива – карай колело на Витоша. Ако искаш да караш велосипед извън града, но нямаш кола или просто не ти се минава през целия трафик, може да използваш удобството на специално оборудваните с велобагажници коли на ОК Супертранс.

Ето още информация от организаторите на инициативата:

Каним всички любители на планинското колоездене в неделя сутрин пред магазин SPORT Station Shop Bulgaria, за да бъдат извозени заедно със своите велосипеди до предварително избрани точки на красивата планина Витоша. Вземете Вашето колело и се насладете на карането с приятели или семейството си. Събитието е организирано за всички колоездачи – както за младите, които обичат да карат екстремно, така и за семейства с деца, които просто искат да карат в планината.

За целта там ще чакат пет таксиметрови автомобила на OK Supertrans 9732121, специално оборудвани с багажници за велосипеди от Drag Bicycles – всеки багажник за по 3 велосипеда. Такситата ще направят два тура до планината: един в 10:00 часа и още един в 11:00 часа от паркинга на Sport Station. Възможните дестинации са: Алеко, Бай Кръстъо, Златните мостове и Панчарево.
Побързайте и запазете своето място в един от двата тура, като го заявите тук.

Местата са ограничени, а пътуването ще е абсолютно безплатно за вас!
Вече можете по всяко време да се радвате на излет в планината с велосипед благодарение на съвместната инициатива на DRAG Bicycles и ОК Супертранс. Велотакситата ще работят всеки ден за вас без допълнителна такса за превоз /на стандартни цени за таксиметров превоз/ и можете да ги поръчвате на 02/9732121.

Velocafe.bg
Повече в Събития
Първи кръг от BG Urban Series през погледа на Velocafe

На 15 май, за втора поредна година, се проведе състезанието по градско спускане в гр. Плевен. То беше първият кръг...

Затвори