Безплатна прожекция на „Цената на мечтата“ в събота

Интересно събитие ще има в събота за всички, които се интересуват от спортове на открито, от природното и културно наследство на Бургас и региона.

Става дума за безплатна прожекция на на късометражния филм „Цената на мечтата“ в читалището на гр. Приморско. Лентата е за ултра крос триатлона „Лъвско сърце“, който се провежда през септември в Странджа планина и района на Приморско.

Събитието е част от празниците по случай 20 години Община Приморско, която е основен партньор на състезанието вече втора година.

20-минутният филм, създаден от студио Never Stopping Productions, дава жива представа за атмосферата по време на ултра крос триатлона, за трудностите и забележителностите по трасето.

За допълване на впечатленията и подробности за „Лъвско сърце“ 2017 (2-3 септември), ще има и представяне на състезанието от самите организатори. Заинтересованите ще могат да зададат всички въпроси, които ги вълнуват преди да се запишат за участие на http://lionheart.bg/.

Трейлъра за филма вижте тук:

Всичко за състезанието следете на уебсайта и страницата във Facebook – https://www.facebook.com/LionHeartUltra/

Velocafe.bg
Повече в Съвети
30 причини да караме велосипед – част 3

Независимо дали става дума за подобряване на формата Ви, здравето или баланса по банковата Ви сметка, или като екологичен избор,...

Затвори