Англичанин с уникални творения в Strava

Надали има запален колоездач, който да не знае за приложението Strava, а вече на няколко пъти сме ви разказвали и за начина, по който някои потребители използват приложението, за да създават изкуство със своите карания.

Как да станете художник в STRAVA с няколко GPS хитринки

Чрез преминаването по предварително внимателно обмислени улици, те успяват да направят картинки, надписи и всякакви любопитни изображение. Дори един колоездач бе направил предложение за женитба по този начин.

Пет от най-добрите Strava рисунки

Е, сега ще ви запознаем с един от най-добрите в това отношение. Става дума за Антъни Хойт. Неговото последно произведение на изкуството показва впечатляващо детайлно лице с мустаци, очила и буйна коса – всичко това направено по улиците на Кардиф, Уелс.

49-годишният колоездач от Челтнъм, Англия, е прекарал почти 8 часа на колелото, за да осъществи своята рисунка като за целтa е изминал 127 км.

„Изисква огромна подготовка. Не мога да изчисля времето. Правя го в моите обедни почивки в дъждовен ден, всеки един изисква период от седмици, разделени на периоди от по час тук, час там.“

Хойт, който е консултант по исторически сгради, кара от тийнейджърските си години. „Обичам да гледам облаците и да виждам образи. Гледам картите и виждам какво мога да нарисувам“, споделя той.

Вижте и някои от другите творения на Хойт:

Рисунка на коза е новият шедьовър в Strava

Как един колоездач благодари на Обама чрез Strava

Velocafe.bg
Повече в Събития
Първи кръг от BG Urban Series през погледа на Velocafe

На 15 май, за втора поредна година, се проведе състезанието по градско спускане в гр. Плевен. То беше първият кръг...

Затвори