Велоклуб „Крива спица“ са ви подготвили 101 серпентини

Велоклуб „Крива спица“ ни зарадваха много с едно интересно събитие в периода 17-18 юни край гр. Лъки – „101 серпентини“! 

Пълна и актуална информация може да следите на сайта на събитието. Споделяме в оригиналния вид описанието на събитието, тъй като е много духовито и каквото и да добавим, няма да е в същия дух:

„Обичам ли Sерпентини, плащам ли ДДS*?

Рано или късно, в планината или на плочките пред дома, с „човка“ или прескок над кормилото този въпрос се случва да изтерзае всеки планински колоездач. Може да сте аеробен титан, може и да сте дързък трикаджия, или пък натруфен ендуро деятел, бесен спускач, беден, богат, спортна натура или просто айляк, но Sерпентините в планинското ежедневие са като данъците – не можете да избягате от тях. Идва моментът, когато ви хващат за предната гума, и ако не „плащате“, отивате… у ря́ката. 😀

Как да ги обичаме тогава? Това е обществено-политически въпрос с висок залог.

Специалният отдел към Крива спица за превъзпитание, отдих и байк култура ще ви накара да ги обожавате. Без глоби, без порицания и в обществено-полезено съревнование. Главният данъчен инспектор на Кривата република, известен още като Атанака Sан, Дишащия sерпентини и други митични имена, ви е подготвил заSукан полигон за обмен и мерене на челен Sчетоводен опит. Дали сте експерт, главен или младши Sчетодовител, или прост теоретик-одитор, бирата, шегите, зелените листа, бистрата река и хубавия спомен ще ви останат и след данъците.

Байкърската годишна декларация можете да подадете на 17-18 юни по източните склонове над град Лъки, Родопско. Електронен подпис не е необходим. Избираме ви по красота.

Очаквайте още за правилата на играта, регистрацията и трасето много скоро.

––-
* Данък дължими sерпентини

ВНИМАНИЕ!

Заобикалянето и сеченето на серпентини е престъпление и се наказва от закона.“

101_serpentini
Velocafe.bg
Повече в Съвети
30 причини да караме велосипед – част 3

Независимо дали става дума за подобряване на формата Ви, здравето или баланса по банковата Ви сметка, или като екологичен избор,...

Затвори